Novi Sad
08.09.2013.
10:14 > 10:23
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak kaže da Vojvodina nema način da sprovodi Ustav i zakone na svojoj teritoriji.
  • Antiprotivan

    12.09.2013 07:46
    A SANKE???
    Niste nijednom spomenuli sanke!!!

    Eeeeej, SNS botovi, za cega vas stranka placa...?
  • lekarska pomoc

    12.09.2013 06:12
    Anonimus - @Anonimus O kom kretanju u Beograd
    Mislim da ti je krajnje vreme da posetis lekara, toliko gluposti i sto ti kazes izvrtanja istine u citavom pasusu nisam skoro video.
    To sto tebi smetaju manjine i sve sto u svom nazivu sadrzi naziv Vojvodina,to je milosevicevski recidiv.
    Vojvodina nije komunisticki recidiv, nego moderna regija koja je dugo godina bila mozak srpskog naroda (ponoviti gradivo o srpskoj atini).Umesto da to cenite,vi ste na to pljunuli trabunjajuci o ogulinu i virovitici.
    Nema veze,proci ce vas i ta faza a onda cete biti smesni sami sebi.

    svaka cast!
  • Србин из Војводине

    11.09.2013 13:56
    @anonimus
    "... при том мислим на Србе, који се стиде да кажу да то јесу, и који су утувили у главу да су нешто изнад остатка сопственог народа, којима су дражи Загреб и Будимпешта од Београда, који се згражавају над злочинима у Сребреници, а потпуно су равнодушни према стоструко већем злочину у Јасеновцу, који се потресају на слике срушеног Вуовара, али их баш брига за 250.000 заувек протераних Срба из Хрватске и за њихову потпуно уништену и заувек отету имовину, којима је било јако жао сиротих Албанца на Косову, те имају потпуно разумевање и оправдање за њихово насилно отцепљење од Србије, али им уопште није зао Срба који у 21. веку живе у жици, у гетоима, под пратњом војске, који не могу да се помире са дивљачким паљењем једне джамије у Београду и једне у Нишу, али их баш брига за рушење и палење преко сто српских цркава на Косову....е баш вама је потребна хитна помоћ лекара, и то специјалисте, да утврди о којој се то болести ради и да вас стави у карантин, да не ширите, уколико је у питању нека зараза!" - СВАКА ЧАСТ!!!
  • lekarska pomoc

    11.09.2013 11:08
    @anonimus
    Nisu mi drazi ni Zagreb ni Budimpesta niti sam ravnodusan prema Jasenovcu ali opravdano sam zgrozen nad zlocinom u Srebrenici,jer je cak i aktuelni predsednik rekao da je to bila velika greska.Ostale tvoje gluposti,lazne konstrukcije i izvrtanja istine iz komentara ne zelim ni da komentarisem jer nisi vredan mog vremena. Treba ti pomoc jer si trajno zarazen mrznjom i ti i tebi slicni,pa se onda pitam koga treba u karantin.
  • ike

    11.09.2013 07:03
    napred Vojvodino
    Malo ste preterali zar covek nemoze da radi posten posao kuvar,zar svi vodeci u ovoj drzavi m0raju da budu lezilebovici,da nose pod miskom stiropor,da nose dakove sa laznim listicima,i da budu 80 posto iz Beograda,i u Vojvodini ima ljudi
  • Sremcina

    10.09.2013 11:56
    "Ustav je prosao u Banatu i Srbiji... za mene dovoljno da ga prihvatim"

    Lazni Banacanine koga ti ovde lazes? Pa nismo bas svi toliko glupi i naivni. Izgleda da si neobavesten ko i tvoj dSS vodja.
  • 09.09.2013 21:20
    A ja mislim da sam potpuno zdrav i da mi lekar ne uopste nije potreban, za razliku od vas kojima je lecenje ocito neophodno-pri tom mislim na Srbe, koji se stide da kazu da to jesu, i koji su utuvili u glavu da su nesto iznad ostatka sopstvenog naroda, kojima su drazi Zagreb i Budimpesta od Beograda, koji se zgrazavaju nad zlocinima u Srebrenici, a potpuno su ravnodusni prema stostruko vecem zlocinu u Jasenovcu, koji se potresaju na slike srusenog Vuovara, ali ih bas briga za 250.000 zauvek proteranih Srba iz Hrvatske i ya njihovu potpuno unistenu i zauvek otetu imovinu, kojima je bilo jako zao sirotih Albanca na Kosovu, te imaju potpuno razumevanje i opravdanje za njihovo nasilno otcepljenje od Srbije, ali im uopste nije zao Srba koji u 21. veku zive u zici, u getoima, pod pratnjom vojske, koji ne mogu da se pomire sa divljackim paljenjem jedne dzamije u Beogradu i jedne u Nisu, ali ih bas briga za rusenje i pajlenje preko sto srpskih crkava na Kosovu....e bas vama je potrebna hitna pomoc lekara, i to specijaliste, da utvrdi o kojoj se to bolesti radi i da vas stavi u karantin, da ne sirite, ukoliko je u pitanju neka zaraza!
  • 09.09.2013 16:32
    Ko još ozbiljno shvata stranku koja u svojoj pokrajini, Vojvodini, ne može da dostigne dvocifren rezultat na izborima.
  • realan

    09.09.2013 14:51
    Zar ovo nije javni poziv na nasilje-da se "uđe" u BG?Pa,zar taj mirotvorac i demokrata tave poruke šalje?Bolje bi mu bilo da vidi sa kim je u koaliciji i ko je opljačkao Vojvodinu,umesto što nam maže oči ovim parolama!
  • banacanin, a ne vojvodjanin

    09.09.2013 14:41
    @Ajvanho
    'u ustavu,koji nije prosao u Vojvodini,takodjer pise da je kosovo sastavni deo srbije !
    i ?????'

    Ustav je prosao u Banatu i Srbiji... za mene dovoljno da ga prihvatim

    a to sto ubedljivo nije prosao u Backoj, pa ispada da nije prosao ni na celoj teritoriji pokrajine - mene ne zanima
  • Anonimus

    09.09.2013 14:32
    APV JE PRESTALA 1918.
    Autonomija Vojvodine prestala je 1918.Iako je posle rata nosila naziv APV ona to faktički nije bila.Nije imala ni zakonodavnu ni sudsku ni izvršnu vlast.Vrhovne izvršne i sudske vlasti bile su u Beogradu.Zakoni koje je donosila Vojvodina imali su osnovu u raznim saveznim zakonima o OSNOVAMA ( ovog ili onog. Zakon o osnovama bezbednosti u saobraćaju, napr.)Istina APV je DEKLARATIVNO uporište imala i u ustavima.A najvažnije od svega bivšu Jugoslaviju vodila je KP i amin!
    E sad ovi što hoće republiku ... to je već zagovaranje nasilnog otcepljenja a nema potrebe da vam ja objašnjavam kako se onda država postavlja.Ako neko misli da je moguće nenasilno uspostavljanje republike Vojvodine neka ode malo južno od Save i Dunava pa da čuje.Nije valjda da će Srbijanci tek tako Čanku dati republiku.Ite molim Vas.Ali je iz gornjih razloga Čanak mogao samo da iz BGD dobije nalog da nas zamajava.Ako se jedan Vučić boji skončanja šta reći za ovog ( nema te opasne i ružne reči koja mu ne bi pristajala ).
  • @LSV

    09.09.2013 13:08
    Двери ће вам судити

    Већ на следећим изборима ће у власт ући Двери и разматраће се право деловања LSV и Ненада Чанка Србина.

    Ми у северној Србији боље да се окренемо СНС-у и Александру Вучићу!
  • Moje Lotre...

    09.09.2013 10:49
    @Srbin VOJVODINA i Lazni Banacanin
    Dosta s tim vasim laznim, nebuloznim i na prevaru donetim ustavom. Ako ga vi priznajete ima onih koji ga ne priznaju i borice se da ta pravna nakaza bude zamenjena normalnim i ljudskim ustavom.
    I lepo vam je rekao covek, u tom VASEM ustavu pise i da je Kosovo srbija. Sto ne grakcete malo na tu temu, a?
  • ajvanho

    09.09.2013 09:27
    @Србин - Северна Србија
    u ustavu,koji nije prosao u Vojvodini,takodjer pise da je kosovo sastavni deo srbije !
    i ?????

    ps-nisam za canka !
    ja sam za samostalnu i nezavisnu Vojvodinu !!
  • Rasa sa salasa

    09.09.2013 07:23
    Dokazite! Nema od price nista.
  • 09.09.2013 06:08
    I sve ovo nam govori čovek koji je poznat po svojoj bahatosti i nasilništvu!
    Ušas!
    Gde mi živimo...
  • Србин

    09.09.2013 05:42
    Северна Србија

    Како мисли да ствара републику у Републици Србији? Постоји устав и наравно деликт по том питању. Срећом по њега ми Срби побратима Чанка не схватамо озбиљно.
  • 08.09.2013 23:37
    @Anonimus O kom kretanju u Beograd
    Mislim da ti je krajnje vreme da posetis lekara, toliko gluposti i sto ti kazes izvrtanja istine u citavom pasusu nisam skoro video.
    To sto tebi smetaju manjine i sve sto u svom nazivu sadrzi naziv Vojvodina,to je milosevicevski recidiv.
    Vojvodina nije komunisticki recidiv, nego moderna regija koja je dugo godina bila mozak srpskog naroda (ponoviti gradivo o srpskoj atini).Umesto da to cenite,vi ste na to pljunuli trabunjajuci o ogulinu i virovitici.
    Nema veze,proci ce vas i ta faza a onda cete biti smesni sami sebi.
  • 08.09.2013 22:44
    @Scotch Bonnet, Dj,srbija ne može da čeka
    Vidi se da su vas zaboleli dogadjaji u Somboru,desava se. Niste se do sad oglasavali da pljujete po svojim prijateljima,posebno ne kad ste otimali aleksandru j. u svoje redove.Sada su vam svi krivi. Od izliva vlasti u mozak se gubi kontakt sa realnoscu.Kad budete shvatili da b.t. nije vise predsednik Srbije i da sunce ne izlazi i zalazi iz vaseg d*peta,bice vam lakse.Onda cete dobro da ponovite gradivo i da pred sledece izbore fino zamolite razne stranke da saradjuju sa vama a ne da izubijani,lezeci u nokdaunu prizivate jos jednu rundu tj vanredne izbore.
    Ali dobro,stici ce vam i to iz d. u glavu sad kad izgubite bg.Sto se tice igora p. ako je on bio najbolje resenje za drugi grad u zemlji,onda i ne cudi da beograd vidi ns kao pogranicnu kasabu,koja nije vredna paznje.
  • 08.09.2013 22:19
    @Pravnik - ne peMzija vec...
    ako si ti pravnik,onda sam ja deda mraz...kakvo kricvicno delo?
  • Gillan

    08.09.2013 21:53
    @ZoranNS
    Nema sanse da LSV izrodi bilo sta pozitivno. Ispricali su sta su imali, nafatirali se svaki ponaosob ohoho i sad bi da maznu jos malo ako moze....
    Zao mi je svih onih koji su verovali u njih.
    U pocetku je izgledalo lepo, a posle se ispostavilo sto se ispostavilo. Danas sam prolazio pored onog ogradjenog naselja kod Veternika. Te sto su unutra ne da boli uvo za nas nego ih bole i lakat i njeznik....
    Ne kaze se dzabe da je politika kurva, pa su shodno tome politicari... hm?
  • 08.09.2013 21:09
    Partizani su po oslobođenju ubili 35.000 Beograđanja, a Beograd je tada imao 150.000 stanovnika. E takav genocid istorija još nije zabeležila. Zašto se ćuti o tome.
    E to su oni isti koji su sada oteli Elektrovojvodinu, Radioteleviziju Vojvodine, Lutriju Vojvodine, ......
  • ПатриЈот

    08.09.2013 20:56
    ето види га сад
    кад смо се клели у тебе и дизали ти рејтинг, били смо добро, а ти отишао у БГ. Сад кад ти офалило гласова, опет наново. Е неможе, само да ти кажем. Имао си својих 5 минута.
  • Avesom

    08.09.2013 20:43
    Ako je LSV opozicija Kostunici, kako to daj bivi direktor GSP iz LSV, savetnik sadasnjeg iz DSS?
    Kako to da DSS nije dirao vase kadrove i da se Borko Ilic istrcavao da kaze kako du vasi direktori bili OK?
    Koliko vasi kadrovi u JP placaju DSS svaki mesec to sto su na svojim mestima?
    Koliko kosta taj dil?
    I kako to da do sada niste nijednom dokacili posteno vlast u NS, nego cutite kao p...e?
    Kako to da su tvoja bivsa Jerkovka i sadasnji maestro DSS-a tako veliki drugari, jos od vremena kada su obojica sedeli u Skupstini, u vreme Kostunice?
  • 08.09.2013 20:34
    @Banacanin, a ne vojvodjanin
    Mozda je vreme da lekove uzimas.

    "par postera po gradu i propala peticija ne predstavljaju nikakvu scenu, vec simpatican pokusaj da se bude u centru paznje"

    Simpatican je tvoj pokusaj da iz vizure malog i nebitnog coveka nesto kazes.
  • 08.09.2013 20:02
    a gde si bio dosad
    a gde si bio dosad nenade canak
    iso po instrukcije mozda
    da jos uzmes para od svojih gospodara
    dosta je tvojih prica
    sto ne pricas o socijaldemokratiji o pravima radnika
    sto nisi izasao sa programom zastite radnika
    sto nisi sprecio pljackasku privatizaciju
    nonstop si na vlasti
    dosta je tebe i ostalih koji 20 godina mazu i uzimaju pare
    gubite se da vas ne vidimo i ne cujemo
  • Zbunjen

    08.09.2013 19:25
    Mene zanima zasto se Vlada Vojvodine ne zalaze za iste stvari kao i Canak? Mislim, za cega su oni ako ih ne interesuje boljitak svih gradjana Vojvodine?
  • 08.09.2013 19:07
    Ne dao Bog kuge i vladavine LSVa!
  • Ja

    08.09.2013 19:04
    Ah taj Nenad
    ...
  • nemojte

    08.09.2013 18:39
    nije
    jos prodao,mozda njih-
  • ZoranNS

    08.09.2013 18:19
    Sve ovo smo čuli, vreme je za
    Sve ovo smo čuli, vreme je za DELA. Vojvođani čekaju nekoga ko je sposoban da nešto uradi, ajde LSV izrodite nekog takvog.
  • Amos

    08.09.2013 18:08
    LSV je temelj udbe u Vojvodini, a ti njihov agent-provokator.

  • Chiske

    08.09.2013 17:31
    Evo, Canku nestalo para pa kreno u akciju dok ga BG sljam ne potplati da cuti...
  • takimaki

    08.09.2013 17:31
    dva stvari
    Prva mi nije jasna. Zar gosp.Canak niste 4 godine bili u vlasti sa DS. Zasto sve to niste tada resili. Druga mi je jasna. Presusuju poslednje finansijske rezerve i sad panika.
  • 08.09.2013 17:15
    Novi Sad
    Ti si prvi koji se obračunavaš silom a od tebe uče tvoji članovi "male partije".Gde si bio dosad sa pravdom.I gde češ biti kad se zavališ slučajno u neku fotelju.Malo razmisli.
  • Deks

    08.09.2013 16:54
    Da bi savremena Vojvodina imala svoj legitimitet političari koji žele da je predstavljaju moraju, između ostalog, da pozovu na održavanje "Parade ponosa" širom Vojvodine a ne da se toj manifestaciji izruguju.
  • Čuružan

    08.09.2013 16:28
    Voša republika
    Neša predcjednik, Bjelajac premijer, Žugić ministar financija,Peđa ministar vojni, Šaponja ministar unutrašnjih dela...
  • Tja

    08.09.2013 15:58
    Ne volem sto si ti ovo rekao, ali je tacno tako.
  • 08.09.2013 15:41
    Plata
    Kolika ti je plata špijunu? Na najplodnijoj ravnici na svetu ljudi gladuju??? Bez posla??? Arapi kupuju ravnicu??? Radni sat nemaš, a milione imaš??? Sve protiv svojih sugradjana, komšija.
  • Srbin iz Vojvodine

    08.09.2013 15:36
    Moj pobratim Canak

    Moj pobratim Canak, takodje Srbin iz Vojvodine, je na dobrom putu da, kao sto rece, da udje u Beograd ili je Beograd vec usao u njega :) Sve u svemu od Beograda nije moguce pobeci jer je tu, sve blizi i blizi ...
  • Александар.

    08.09.2013 15:02
    Детроит,можда Двери не би са њима? :)
  • joca

    08.09.2013 14:58
    tekovina
    Bas ima svakakvih komentara, uglavnom bez puno veze sa polozajem APV, a o cemu je ovde rec. Ako se iko zalagao za ocuvanje tradicije i svega sto je pozitivno u Vojvodini, onda su to Nenad i LSV. Druga je stvar sto sve vladajuce partije imaju centrale u BGD, i tamo nikoga nije briga za NS i APV. Pa toga smo svedoci stalno.Sadasnja vlast u Srbiji veoma aktivno radi na inistavanju institucija APV da bi je potpuno obespravili.A tu je SNS, posebno u NS veoma aktivan. Zadnje imenovanje Mirovica za ministra(!?) samo potvrdjuje taj trend.
  • Banacanin, a ne vojvodjanin

    08.09.2013 14:35
    @Scotch Bonnet - Samo Republika
    'Na sceni su REPUBLIKANCI'

    o kakvoj sceni ti pricas kada doticnih nema ni u pokrajinskoj, ni u gradskoj skupstini?

    par postera po gradu i propala peticija ne predstavljaju nikakvu scenu, vec simpatican pokusaj da se bude u centru paznje
  • Banacanin, a ne vojvodjanin

    08.09.2013 14:32
    bravo Nenade! nije te bilo 100 godina, umalo da te zaboravimo... dobro, sad se opet pisalo o tebi, bio si malo ostriji nego inace, pamticemo te duze..

    sad mozes da se vratis u onaj restoran gde radis kao kuvar
  • Pravnik

    08.09.2013 14:32
    ne peMzija vec...
    Canak treba da odgovara krivicno za lazno predstavljanje i obmanu gradjana Vojvodine uz zabranu bavljenja politikom i oduzimanje stecene imovine.
  • NS65

    08.09.2013 14:21
    Demagog
    Nenad Čanak je moje najveće razočarenje. Izgleda da je osetio da (kao i do sada) mahanjem praćkom prema lešinarima može izmusti neku korist za sebe. Dela Nešo, dela govore o ljudima. Ti kada budeš prestao da pričaš niko te više spomenuti neće. Osvrni se iza sebe i pogledaj reku ljudi koje si razočarao.
  • 08.09.2013 13:43
    Zar mislite da će Liga da pregovara sa ratnim zločincima koji su terali građane Vojvodine iz njihovih kuća, ubijali ih i pakovali ih u stočne vagone i delili sendviče. To se ne zaboravlja.
  • semtex

    08.09.2013 13:38
    civil koji bi privatnu policiju
    Canak je jedan od tih civila (kriminalaca) koji je potezao oruzje na drugog civila,sta bi tek bilo da dobije svoju stranacku policiju?
  • Avesom

    08.09.2013 13:35
    Defile hiljadu zastava?!!
    Kad ce da se marsira nocu sa bakljama?
    Kad cemo da spaljujemo knjige?
    Nego, glancas li svoju bistu u kancelariji?
    Sta ti radi M. B. u politickom savetu? Je l` ti on smislja ove nebuloze? Ili R. K.?
  • 08.09.2013 13:33
    O kom kretanju u Beograd prica ovaj Canak, pa on ne moze za sobom da povede znacajniji broj ljudi ni Trg slobode u Novom Sadu da ispune, a ne da krece za Beograd...

    Pitam se sta je to Elektrovojvodina radila kad je zaradjivala taj silan novac o kome Canak prica-prodavala struju koja se proizvede u EPSu-i sad Canak naravno to predstavi kao da su opet ovi zavrnuli nas u Vojvodini-ajde gosn Canak odgovorite na pitanje koliko se to elektricne energije proizvede u Vojvodini procentualno u odnosu na ukupnu proizvodnju u Srbiji?-pa onda da pricamo dalje! Ej, Elektrovojvodina kao dobrostojece preduzece koje se bavi prodajom struje proizvedene u Srbiji....ludilo, opet izvrtanje istine...

    Sto se tice RTV, prvo u Vojvodini zivi jedva 2 miliona stanovnika (ne znam otkud mu onih 500 hiljada)-a drugo-nismo mi toliko bogata zemlja da bi mogli da isfinansiramo 10 redakcija na manjinskim jezicima-nek mi Canak navede neku drzavu iz okruzenja, pa moze i iz Evrope, gde se manjinama koje cine 1-2% stanovnistva omogucava televizijski program na drzavnoj televiziji-u Vojvodini postoji samo jedan manjinski narod koji treba da ima svoj televizijski program na drzavnoj televiziji-to su Madjari-svi ostali mogu da ostvare to svoje pravo putem lokalnih medija i uz sufinansiranje svojim maticnih drzava-ovakva RTV je recidiv komunisticke proslosti, i nista drugo!
    gledam ove vesti na hrvatskom jeziku na RTV, pa se zapitam gde to Hrvati koji zive u Vojvodini pricaju tako?! I da li Srbi u hrvatskoj imaju svoj dnevnik na drzavnoj televiziji, i da li je to na ekavici ili ijekavici...mislim stvarno...dokle bre vise s ponizavanjem?!
  • mrva

    08.09.2013 13:19
    Mislim da je velika steta sto je inteligentan covek poput Canka sklon incidentima, neobuzdanom zadovoljenju egoisticnih i drugih potreba, i ostalom sto eventualno prilici dvadesetogodisnjaku... Ideja i politika LSV-a su mi bliske, smatram da je buducnost V u autonomiji ali Canak svojim ponasanjem nanosi veliku stetu toj ideji! Iskreno mi je zao zbog toga
  • hm

    08.09.2013 13:05
    A za to vreme u vecini gradova i opstina teku intenzivni pregovori LSV sa SNS-om i ostalima, da izbace DS iz vlasti. U Somboru se priprema ogromna koalicija svega sa svacim, samo da DS ne bude vise vlast.
  • Morten Olsen

    08.09.2013 13:00
    Da podsetim ...
    ... da je ova individua prvo što je posle 5. oktobra otišla na PINK da svira klavir, umesto da ga je zapalila. Nenad Čanak - stečajni upravnik autonomije Vojvodine.
  • Osmi sekretar SKOJA

    08.09.2013 12:57
    Nesto je trulo u ...
    Drzavi Vojvodini ako ste ti i taki kao ti temelji
  • Nevenka

    08.09.2013 12:56
    Bravo Neso
  • Aleksandar

    08.09.2013 12:43
    Sve je vec kazato...
    http://www.youtube.com/watch?v=2cn9ugmKz6U#t=560
    Ovaj video bas govori o tome.
  • Dr Petrović

    08.09.2013 12:36
    Eh Nešo


    Kada toliko ne brineš o sebi, kako misliš da brineš o Vojvodini?

  • NNunited

    08.09.2013 12:28
    ...
    zar ga nije sramota da prica o lopovluku posle svega sto se desavalo u Vojvodini zadnjih desetak godina...
  • Vojvodjanka

    08.09.2013 12:08
    Vredjanje inteligencije!
    Pa kako je moguce da taj covek u jednoj recenici kaze da LSV samo postuje Ustav Republike Srbije, a vec u drugoj govori o temeljima Republike Vojvodine? Politika LSV-a je iskljucivo politika cepanja drzave Srbije! Pa treba vas zabraniti!
  • detroit

    08.09.2013 11:53
    lecemuri
    Zastitnici Vojvodine u Kikindi, pregovoraju SNS-om i Kostunicinim, jeste bas zastupaju nase interese, sve je to borba za vlast, usli bi oni u lokalu i sa Dverima (da ih ima) samo da prigrabe neke funkcije.
  • 08.09.2013 11:49
    ...
    "Primetno je koliko je pad bezbednosti u Vojvodini izuzetna. Da ne spominjem pucnjave u Novom Sadu i drugim gradovima oko škola i obračune navijačkih grupa."

    Rece covek koji svako malo u nekoj aferi. U ovoj zadnjoj umalo da ubije coveka. Rece covek bez dana radnog staza, a voze se najbolja kola, sedi se po ceo dan u najskupljim restoranima. Pa ono jes, bezbednost je pala, kad prebijes nekog, priznas, a rocista se odlazu po 10 meseci odjednom. Na kraju ce biti da mu se stap oteo kontroli, pa je magicno poleteo i prebijao sve na parkingu te noci. xe xe
  • Moralista

    08.09.2013 11:29
    Karakter i Etika
    Toliko vremena uzalud potroseno za nista,i jos bi da moze malo. Primer za nikoga!
  • Scotch Bonnet

    08.09.2013 11:26
    Samo Republika
    Autonomasi su proslost! Bas kao LSV i Nenad Canak.

    Na sceni su REPUBLIKANCI a da bi LSV presao u prave republikance mora da povrati kredibilitet koji nema kod gradjana Vojvodina.

    Mada kad vidim kakve se svinjarije desavaju na lokalnom nivou tacno znam da od LSV-a nema nista.
  • 08.09.2013 11:25
    LSV je temelj širenja mržnje u Vojvodini i odgovorna za 90% fabrikovanih međunacionalnih incidenata.
  • 08.09.2013 11:24
    Ne znam samo čiji je drug glavni diler droge bio-i on priča o vojvođanskoj policiji i povećanom kriminalu-i hoće svoju policiju-bože, bože...
  • 08.09.2013 11:17
    Ja stvarno ne znam ko ovde koga....? Pa gosn Čanak vi ste na vlasti već ravno 13 godina, što u republici, šo u pokrajni-ej...13 godina, čoveče na vlasti u pokrajini, 7-8 godina u repuzblici-o kakvoj opoziciji ti pričaš?!

    I da-bezbednost u Vojvodini će se 100% povećati kad ti budeš dobio policiju kojom ćeš da komanduješ-sigurno je da kriminal u Vojvodini cveta zato što Vojvodina nema svoju policiju-ja stvarno ne znam ko u ovo može da poveruje-kao da bi ti izmislio nove policajce-pa sve bi bilo isto samo što bi tvoj čovek bio glavnokomadujući, pa bi mogao da radiš šta hoćeš s njim?!
  • Profa L sektor

    08.09.2013 11:11
    Lsv j temelj republike
    Kakav temelj, takva republika...
  • Vojvodjanka

    08.09.2013 11:10
    Vojvodina i NS u srcu!
    Bravo, Nenade! .politika je umetnost moguceg, ko ne shvata / razumece. pocelo je...ziveo nam GRAD Novi Sad
  • Alergican na politicare

    08.09.2013 11:00
    rz brzotrz
    Covek koji u zrelim godinama vozi motor 200 na sat, psiholoski nije zreo ni o sebi da vodi racina, a kamoli da vozi autobus od dva miliona ljudi. Pokri se usima.
  • 08.09.2013 10:59
    Мани, мани, мани...
    Дакле, Чанку требају паре, па скреће пажњу Служби да је време за нову траншу или коалицију са напредњацима, што му на исто дође.
  • 08.09.2013 10:52
    Ти Нешо можеш да будеш само темељ сланине и чварака у Војводини, мада ни сам ниси Војвођанин.
  • dj

    08.09.2013 10:46
    Dali ste vlast SNS u gradu preko svojih SPO satelita,sada preko njih pokušavate nazad u vlast...

    Pavličić vama "kao" toliko nije odgovarao da ste preko spo i rds-obezbedili našoj maji i igoru povratak na scenu
  • Agronom sa sela

    08.09.2013 10:43
    Vojvodina?!
    Nas su uvek vodili domaćini, kućevići i odžakovići!!
    Ovakvi, ko ovaj sa slike, je tipičan rolingstons koji hoće da je veći katolik od pape!?
    Čanak - moja baba, a ni njena baba, nikad nije imala kuhinjski sud tog naziva!?

    Iskreniji i pošteniji Vojvođan od ovog je Torbica :)
  • Milojicin_mali

    08.09.2013 10:43
    svi su isti
    Čanak - vojvođanski Šešelj... Ne dao Bog nekih nemira ovde, isto bi on radio što i Šeki po Hrvatskoj....
  • Istinski autonomaš

    08.09.2013 10:35
    Setiš se Vojvodine samo kada sebi treba da radiš marketing,a vamo hvališ tomu i vučića,cccc

    Autonomaški front je zreo da dobije novog lidera,pakuj prnje i u penziju nešo dvolični.
  • Srdjan NS

    08.09.2013 10:35
    Prizivanje nesreće
    LSV je temelj komunističkog i totalitarističkog nasledja u Srbiji.
  • \ /

    08.09.2013 10:33
    Тако је! Доста је било крадуцкања од становника Војводине!!
  • Nenad

    08.09.2013 10:33
    Covek ciji su ljudi bili na celnim pozicijama u RTV, koji su zaposlili toliko ljudi da ih sada ima 1000 vise od potrebnog, je nasao da prica o propadanju RTV.
  • srbija ne može da čeka

    08.09.2013 10:33
    A najava koalicije SNS-LSV u gradu??
    Što se pravite ludi da se kao ne zna šta se smera u NS???
    Šta je sa Somborom,izašli ste iz koalicije sa DS,da bi ste sada i tamo već napravili pakt sa SNS i SPO!?
  • 08.09.2013 10:32
    Imao si 22 godine da nesto uradis, pa koliko ti treba 100 godina da se povrati barem jedna od ingerencija APV koje su nam otete 1988???

    Kada si imao najvecu podrsku umesto da to iskoristis unistio si i obesmislio nade vojvodjana.
  • 08.09.2013 10:30
    To!
    Bravo Neso!ZhVSz
  • NS

    08.09.2013 10:27
    Tako je!
    Sve receno je apsolutno tacno.
  • Zoran021

    08.09.2013 10:24
    Čanak
    Dosta više i sa tobom! Idi već jednom u penziju! Sa tobom i tvojim idiotima to neće biti nikada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna